Skip Navigation LinksHowest » Internationalisering » Studenten getuigen » Mandy Verkest

Mandy Verkest

Delen via:  

‘Als je nog steeds op zoek bent naar de persoon die je leven kan veranderen, kijk in de spiegel’

Een lach, een gebaar, een verhaal. Drie maanden vol verrassingen, ontdekkingen en wonderen in een heel andere wereld. Ik heb in ieder geval geleerd dat één iets heel belangrijk is in het leven: hoop.

Elk kind zit vol talenten en elk leven is het waard om voor te vechten. Alles begint met een idee of een droom. Waar er verlangen en hoop is, bloeit het leven open, zoals bij Sprinkle. Neem een kind de hand vast en kijk mee in de spiegel. Zodra deze kinderen zichzelf in een droom zien, dan verschijnt een nieuwe weg. Het begint met een lach, een gebaar, de start van een ongeschreven verhaal.

De drie maanden in Drakensbergen waren voor mij meer dan alleen een stage. Het is een levenservaring geweest met vele ups en downs. Niet alleen kom je in een heel andere wereld terecht waar de mentaliteit compleet verschillend is, je ontdekt een heel andere levensstijl, een volledig nieuw perspectief van het leven.

De belangrijkste momenten die mij altijd zullen bijblijven, zijn de leuke momenten samen met de kinderen waarbij zij mij iets konden bijleren en dat alles met een lach op hun gezicht.

Mandy Verkest