Skip Navigation LinksHowest » Internationalisering » Studenten getuigen » Stefanie Bronselaer

Stefanie Bronselaer

Delen via:  

Stefanie Bronselaer – Getuigenis Erasmus ervaring

Ik droomde al een tijdje van een langdurig verblijf in het buitenland, en dit liefst op een bestemming waar men Spaans spreekt. Tijdens het 2de jaar van mijn studies vroeg een klasgenote of ik mee wou gaan naar Almería. Mijn keuze was snel gemaakt! Veel heb ik niet op voorhand gepland, ik boekte enkele overnachtingen bij een jeugdherberg en zorgde dat mijn valies op tijd gemaakt was.

Eenmaal aangekomen is alles relatief vlot verlopen. Veel is te danken aan de universiteit, die de internationale studenten heel goed opvangt. Zo helpen ze bij het zoeken van een verblijf, stellen ze samen met jou een lessenrooster op en geven ze enkele tips bij het starten van de buitenlandse studies.

Een Erasmus-ervaring raad ik iedereen aan! Voor mij, en vele anderen, was het een ongelooflijk leerrijke en toffe ervaring! Alleen al de ‘Erasmus-sfeer’ is super! Ook de bestemming Almería is een aanrader. 5 maanden studeren op enkele meters van het strand in het Zuiden van Spanje, samen met veel andere Erasmussers, kan het nog beter?